Προτάσεις για μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης

Τα υψηλά πρότυπα εταιρικής εξυπηρέτησης της Volvo συνδυάζονται με την προηγμένη plug-in υβριδική τεχνολογία και χαρίζουν στους εταιρικούς πελάτες το προνόμιο να απολαμβάνουν μηδενικό ή πολύ χαμηλό φόρο για παροχή σε είδος (Benefit in Kind), αλλά και μηδενική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων σε σταθερή βάση, καθώς η εμβέλεια με αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα επαρκεί για την κάλυψη των συνηθισμένων καθημερινών διαδρομών.

Στις εταιρικές προτάσεις της Volvo που εμπίπτουν στα κριτήρια του τελευταίου φορολογικού νομοσχεδίου (εκπομπές CO2 έως 50 g/km και Λιανική Τιμή προ Φόρων έως €40.000) για μηδενικό φόρο χρήσης συμπεριλαμβάνονται τρία μοντέλα της σειράς Recharge: τα XC40 Plug-in Hybrid T4, XC40 Plug-in Hybrid T5 και το V60 Plug-in Hybrid T6 AWD, που προσφέρουν απολαυστική οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς.

Πέραν της φιλικότητας προς το περιβάλλον και της φορολογικής ωφέλειας, τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Volvo προσφέρουν εξαιρετικά οικονομική χρήση κατά την οδήγηση αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, αποφέροντας στο χρήστη όφελος που μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει το 80% σε σχέση με τη χρήση κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Volvo C40 Recharge

Το πρώτο Volvo που σχεδιάστηκε ως αποκλειστικά ηλεκτρικό είναι ένα crossover με κομψή και ευρηματική σχεδίαση, συναρπαστικές επιδόσεις και τεχνολογίες νέας γενιάς που αναβαθμίζουν κάθε πλευρά της οδήγησης. Το C40 Recharge χρειάζεται μόλις 4,7” για το 0-100 km και μπορεί να διανύσει σχεδόν 450 km με μία φόρτιση. Οι ενσωματωμένες υπηρεσίες Google προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, ενώ οι προβολείς Pixel προσδίδουν έξτρα άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια στην οδήγηση.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo C40 Recharge ›

Volvo XC40 Recharge P6 Αμιγώς Ηλεκτρικό

Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του XC40 περιλαμβάνει εδώ έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς με 231 ίππους, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Το One Pedal Drive προσφέρει άνετη και απολαυστική οδήγηση στην πόλη, διευρύνοντας συγχρόνως την ήδη μεγάλη αυτονομία, ενώ οι ενσωματωμένες υπηρεσίες Google στο νέο σύστημα infotainment κάνουν το αυτοκίνητο προέκταση του smartphone σας – ανεξάρτητα από το λογισμικό που χρησιμοποιεί το τελευταίο. Έξτρα πλεονέκτημα για τους εταιρικούς πελάτες, ο μηδενικός φόρος χρήσης.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo XC40 Recharge P6 ›

Volvo XC40 Recharge P8 Αμιγώς Ηλεκτρικό

Οι δύο πανίσχυροι ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Volvo προσφέρουν εντυπωσιακή επιτάχυνση, με το 0-100 (km/h) να έρχεται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Η αυτονομία υπερβαίνει τα 400 km και μπορεί να αυξηθεί πολύ περισσότερο σε συνθήκες πόλης με τη χρήση και του One Pedal Drive. Για την ταχεία φόρτιση της μπαταρίας έως το 80% αρκούν μόνο 33 λεπτά, ενώ το νέο σύστημα infotainment με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google κάνει το ηλεκτρικό XC40 Recharge φυσική προέκταση του smartphone σας.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo XC40 Recharge P8 ›

Volvo V60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD

Το στέισον στην καλύτερη εκδοχή του. Σπορ, πρακτικό και κομψό, το V60 Recharge είναι απολαυστικό στην οδήγηση, με νέο, εξελιγμένο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, απόδοσης 350 ίππων, για εξαιρετικές επιδόσεις. Η ιδιαίτερα αυξημένη δυνατότητα κάλυψης των τυπικών ημερήσιων μετακινήσεων μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και η τετρακίνηση ολοκληρώνουν ένα βιώσιμο και πλήρες αυτοκίνητο.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo V60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD ›

Volvo S60 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Ο ορισμός του σπορ σεντάν, με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, αλλά και πρωτόγνωρη δυνατότητα οικονομικής και βιώσιμης χρήσης, χάρη στην επαρκέστατη «ηλεκτρική» αυτονομία του. Το νέο, κορυφαίο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Τ8 είναιισχυρό όσο ποτέκαι, συγχρόνως έξυπνο και οικονομικό,διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τη δυνατότητα καθημερινής οδήγησης χωρίς κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Με μία και μοναδική φόρτιση, ο οδηγός του S60 Recharge μπορεί πλέον να καλύψει έως και 91 km αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

>Ζητήστε προσφορά για το Volvo S60 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD ›

Volvo S90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Ιδανικό μίγμα βιωσιμότητας και πολυτελείας, το S90 Recharge επωφελείται από το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και τη μεγαλύτερη μπαταρία, για να προσφέρει δυνατότητα άνετης κάλυψης των καθημερινών μεταφορικών αναγκών μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και αστείρευτη δύναμη. Το σύστημα infotainment με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google δίνει μια νέα διάσταση στη συνδεσιμότητα και την ψυχαγωγία των επιβατών, ενώ ο προηγμένος καθαρισμός αέρα κρατάει εκτός καμπίνας το 95% των επιβλαβών μικροσωματιδίων PM2,5.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo S90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD ›

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T8

Στην ανανεωμένη του εκδοχή, το bestseller μας είναι η απόλυτη πρόταση στα μεσαία premium SUV. Ως Τ8, εξοπλίζεται με το πιο ισχυρό σύστημα κίνησης που εφοδίασε ποτέ ένα Volvo. Η απόδοση των 456 ίππων συνοδεύεται από μεγάλη αύξηση στην αυτονομία κίνησης μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, χάρη στη μεγαλύτερη μπαταρία. Πλέον, μπορείτε ακόμη πιο εύκολα να οδηγείτε κάθε μέρα αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, ενώ με τη χρήση του One Pedal Drive μεγιστοποιείτε την εμβέλεια και απολαμβάνετε μοναδικά εύκολη χρήση.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T8 ›

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD

Το νέο ισχυρότατο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και η μεγαλύτερη μπαταρία αναβαθμίζουν εντυπωσιακά τόσο την ισχύ όσο και την αυτονομία του XC60 Recharge. Η δυνατότητα κάλυψης περίπου 80 km αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα το καθιστά στην πράξη ένα «part time» ηλεκτρικό όχημα. Με απεριόριστες δυνατότητες, χάρη και στην τελευταία ανανέωση που «άγγιξε» από το νέο σύστημα infotainment (με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google) μέχρι την ουσιαστική αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας. Στην έκδοση Τ6, η ισχύς φθάνει πλέον τους 350 ίππους.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD ›

Volvo XC90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Το κορυφαίο μας SUV, τώρα με μεγάλη αύξηση στην «ηλεκτρική» του αυτονομία και λειτουργία One Pedal Drive για ακόμη πιο άνετη οδήγηση και περαιτέρω αύξηση της εμβέλειας. Η μεγαλύτερη μπαταρία και ο πιο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας καθιστούν το XC90 περισσότερο βιώσιμο και συγχρόνως πιο δυνατό από ποτέ. Μοναδικός συνδυασμός διακριτικότητας και επιβλητικής εμφάνισης, σκανδιναβική πολυτέλεια και θέσεις για 7 επιβάτες ολοκληρώνουν αυτή την άκρως ελκυστική πρόταση.

Ζητήστε προσφορά για το Volvo XC90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD ›

Αίτημα Προσφοράς Volvo με μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

Ονομα*

Eπώνυμο*

Κινητό*

Email*

Παρακαλώ επιλέξτε Μοντέλο*

Το μήνυμά σας

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική απορρήτου*

 


Προσωπικά δεδομένα

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. και η Volvo Car Hellas θα αποθηκεύσει και θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το Ενημερωτικό Σημείωμα.

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. θα μοιραστεί επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με την Volvo Car Hellas με σκοπό να επεξεργαστεί και να εξυπηρετήσει το αίτημά σας.

Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας δίνω τη συγκατάθεσή μου για επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων με σκοπό να λαμβάνω στο μέλλον νέα και προσφορές από τη Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. και τη Volvo Car Hellas μέσω των καναλιών που έχω επιλέξει.

 

Υποβάλλοντας το παρόν αίτημα δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία.


Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα σύμβουλο πωλήσεων.

Περισσότερα Νέα & Προσφορές

Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής | Volvo Σφακιανάκης