ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ VOLVO

Δύναμη και οικονομία μαζί.

Hλεκτρική, Plug-in και Ήπια υβριδική τεχνολογία

Η VOLVO επιλέγει έναν πιο υπεύθυνο τρόπο… και η

VOLVO ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ακολουθεί το trend του μέλλοντος στα συστήματα κίνησης.

 

Έως το 2025, περίπου το 50% των αυτοκινήτων που θα παράγονται και θα πωλούνται από τη Volvo θα είναι ηλεκτρικά.
H Volvo λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος αλλάζει τα δεδομένα της και προσφέρει ανάλογες λύσεις.
Στη Volvo υπάρχει ήδη μια ευρεία σειρά βραβευμένων Plug-in υβριδικών συστημάτων κίνησης, ενώ διατίθενται ήδη η δική της ήπια υβριδική πρόταση.
Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητά της εταιρίας βρίσκονται καθ’ οδόν.

Ήπια υβριδική πρόταση – Μια νέα γενιά ισχύος

Τα ήπια υβριδικά προσφέρουν μια οικονομική και αποδοτική λύση στα συστήματα κίνησης, η οποία μειώνει ενεργά το φορτίο του κινητήρα, βελτιώνοντας έτσι την οικονομία καυσίμου και την οδηγική εμπειρία. Ένα ήπιο υβριδικό συνδυάζει ηλεκτροκινητήρα, μια μπαταρία 48 Volt και έναν μετατροπέα 12 Volt / 48 Volt με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί ως μίζα για την ομαλή εκκίνηση του κινητήρα εσωτερικής καύσης. Λειτουργεί επίσης ως γεννήτρια, συλλέγοντας την ενέργεια που ανακτάται κατά το φρενάρισμα, η οποία αποθηκεύεται στη μπαταρία 48 Volt. Αυτό παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για τη βελτίωση της επιτάχυνσης.

Twin Engine από τη Volvo

Τα Twin Engine αυτοκίνητά Volvo παρέχουν μία από τις πλέον δυναμικές και συγχρόνως οικονομικά αποδοτικές οδηγικές εμπειρίες που μπορεί να βρει κανείς σήμερα. Είναι ένας συνδυασμός αμιγώς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω μπαταρίας και αποδοτικού κινητήρα βενζίνης που, χωρίς συμβιβασμούς, δίνει νέο νόημα στην έννοια της ευελιξίας και προσφέρει μια οδηγική εμπειρία που μένει αξέχαστη. Η Plug-in υβριδική τεχνολογία Twin Engine της Volvo εφοδιάζει κάθε νέο μοντέλο που έχει  λανσαριστεί από το 2014, προσφέροντας υβριδική ισχύ χωρίς συμβιβασμούς.

Η Volvo «βαφτίζει» την Plug-in υβριδική τεχνολογία της Twin Engine. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία συνδυάζει αβίαστη απόδοση με προγράμματα οδήγησης που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη.

Plug-in Hybrid – Η σύνδεση με το μέλλον !

Προγράμματα οδήγησης για κάθε περίσταση – Twin Engine

Η ύπαρξη μιας σειράς προγραμμάτων οδήγησης σημαίνει ότι μπορεί να αρχίσετε, για παράδειγμα, τη μέρα σας στο Pure mode, με αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία, να περάσετε κάποια στιγμή στο Power mode ή να μεγιστοποιήσετε την οικονομία με το Hybrid mode.

 

·        Pure

Στο πρόγραμμα Pure το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιεί μόνο ηλεκτρική ενέργεια. Μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα επιτρέψει στους περισσότερους ανθρώπους να μεταφερθούν από και προς την εργασία τους καθημερινά με τη χρήση του Pure mode, επιτυγχάνοντας έτσι μηδενικές εκπομπές ρύπων και σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.

·        Hybrid

Στο πρόγραμμα Hybrid, το Twin Engine αυτοκίνητό σας χρησιμοποιεί τον ηλεκτροκινητήρα και τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με βέλτιστο τρόπο, μεγιστοποιώντας την οικονομία και ελαχιστοποιώντας τις εκπομπές καυσαερίων. Το υβριδικό πρόγραμμα λειτουργίας ταιριάζει άψογα στις περισσότερες συνθήκες.

·        Power

Όταν επιθυμείτε μια πιο σπορ οδηγική εμπειρία, μπορείτε να επιλέξετε το Power mode. Συνδυάζει την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και του κινητήρα εσωτερικής καύσης και προσφέρει μια οδηγική εμπειρία πραγματικά υψηλής απόδοσης που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές επιδόσεις.

Στη Volvo Σφακιανάκης, σας παρέχουμε άμεσα και σύντομα, όλα τα μοντέλα της ηλεκτροκίνητης γκάμας της Volvo, έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στο μέγιστο την Υβριδική Τεχνολογία  που σας προσφέρουν οι κινητήρες  TWIN ENGINE της Volvo.

Επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την νέα τεχνολογία TWIN ENGINE καθώς και την ηλεκτροκίνητη γκάμα της VOLVO αλλά και τις υπηρεσίες VOLVO SFAKIANAKIS.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμος και ο  νέος κινητήρα t4 της κατηγορίας TWIN ENGINE ο οποίος θα διατίθεται από τέλος του χρόνου. (σε μοντέλο XC40 1.5cc)

Ενδιαφέρεστε για την παραπάνω προσφορά;

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ονομα*

Eπώνυμο*

Κινητό*

Email*

Παρακαλώ επιλέξτε Μοντέλο*

Το μήνυμά σας

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική απορρήτου*

 


Προσωπικά δεδομένα

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. και η Volvo Car Hellas θα αποθηκεύσει και θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το Ενημερωτικό Σημείωμα.

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. θα μοιραστεί επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με την Volvo Car Hellas με σκοπό να επεξεργαστεί και να εξυπηρετήσει το αίτημά σας.

Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας δίνω τη συγκατάθεσή μου για επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων με σκοπό να λαμβάνω στο μέλλον νέα και προσφορές από τη Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. και τη Volvo Car Hellas μέσω των καναλιών που έχω επιλέξει.

 

Υποβάλλοντας το παρόν αίτημα δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία.


Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα σύμβουλο πωλήσεων.

Περισσότερα Νέα & Προσφορές

Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ’όρου Ζωής | Volvo Σφακιανάκης