ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να αποθηκεύονται ορισμένα στοιχεία τα οποία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το χρόνο που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα αυτή (λ.χ. η ιστοσελίδα από την οποία τυχόν συνδεθήκατε με την παρούσα ιστοσελίδα, ή ημερομηνία της επίσκεψής σας κλπ.). Τα στοιχεία αυτά αποθηκεύονται με σκοπό να βελτιώσουμε την ποιότητα και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας. Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. σέβεται την επιθυμία σας για προστασία και εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο εφόσον εσείς εκουσίως τα καταχωρήσατε στα αντίστοιχα πεδία. Με την παροχή των δεδομένων αυτών συναινείτε όπως η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. εντάξει αυτά σε αρχείο, που τηρεί σύμφωνα με το νόμο 2472/1997, όπως ισχύει. Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. (ή τυχόν τρίτοι που εκτελούν την επεξεργασία για λογαριασμό της) συλλέγει και επεξεργάζεται κατά περίπτωση αυτά τα δεδομένα, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας, προς τον σκοπό της βελτιστοποίησης της εξυπηρέτησης των υφιστάμενων ή υποψήφιων πελατών της τους καθώς και για προωθητικούς, ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς. Η ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ενδέχεται να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε τρίτους με τους οποίους συνεργάζεται στο πλαίσιο των ανωτέρω σκοπών και στους οποίους ενδέχεται να αναθέτει την εκτέλεση της επεξεργασίας των δεδομένων αυτών. Σημειώνεται ότι η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων θα γίνεται με τον προσήκοντα τρόπο και με βάση την ισχύουσα νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων. Ανά πάσα στιγμή έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία αυτών, βάσει των άρθρων 12 και 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων, όπως ισχύει.

 

COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αντιγράφονται στο σκληρό δίσκο σας από μία ιστοσελίδα. Τα cookies δεν προκαλούν οποιαδήποτε ζημιά στον υπολογιστή σας και δεν περιέχουν ιούς. Τα cookies της παρούσας ιστοσελίδας δεν συγκεντρώνουν προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies οποτεδήποτε μέσω των ρυθμίσεων στο πρόγραμμα αναζήτησής (browser) σας. Κατά κανόνα τα cookies χρησιμοποιούνται στην παρούσα ιστοσελίδα μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτή, για το σκοπό ανώνυμων, στατιστικών εκτιμήσεων και για τη βελτίωση της ευκολίας χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας από τον εκάστοτε χρήστη. Τα cookies ενδέχεται μερικές φορές να εξυπηρετούν και άλλους σκοπούς σε συγκεκριμένα τμήματα της ιστοσελίδας, για τους οποίους θα ενημερωθείτε εάν προσπελάσετε ένα από αυτά τα τμήματα.