Volvo On Call VOLVO ON CALL Έλεγχος και ευκολία Τεχνολογίες διασύνδεσης που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη

Μια εμπειρία πολυτελείας στις διαταγές σας

Το Volvo On Call φτιάχτηκε για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο απολαυστική. Η συγκεκριμένη εφαρμογή συνδυάζει υπηρεσίες διασύνδεσης που σας εξοικονομούν χρόνο, Wi-Fi στο αυτοκίνητο και άλλες παροχές μέσω της κινητής συσκευής σας.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία  Volvo On Call

Volvo On Call

Δροσερό όταν κάνει ζέστη και ζεστό όταν κάνει κρύο

Η λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου του συστήματος κλιματισμού θα σας λύσει τα χέρια! Με αυτήν μπορείτε να προγραμματίσετε το σύστημα θέρμανσης σε στάθμευση (εάν υπάρχει) έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί πριν φτάσετε στο αυτοκίνητο και να βρείτε το Volvo σας ζεστό, φιλόξενο και με τα κρύσταλλα του καθαρά. Επιπλέον, στα μοντέλα της Volvo από το 2015 και μετά, μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα από απόσταση, έτσι ώστε η καμπίνα του αυτοκινήτου να ζεστάνει ή να δροσιστεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ωστόσο, το αυτοκίνητο να διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με ένα άγγιγμά σας

Με τη χρήση του Volvo On Call είστε ένα κλικ μακριά από την λύση του προβλήματός σας. Σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία για το Volvo σας είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε. Έτσι, με την εφαρμογή Volvo On Call σας βοηθάμε να βρίσκετε πληροφορίες απευθείας από το εγχειρίδιο χρήστη, ενώ μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε μαζί μας με email ή μέσω τηλεφώνου.

Volvo On Call
Volvo On Call

Ανακαλύψτε νέα μέρη

Προτού καν ξεκινήσετε τη διαδρομή σας, με τη χρήση του Volvo On Call μπορείτε να στείλετε τον προορισμό σας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας για να το βρείτε προγραμματισμένο μόλις μπείτε σε αυτό. Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε το ταξίδι σας, να πληροφορηθείτε για το πόσος χρόνος σας απομένει για να φτάσετε στον προορισμό σας ενώ έχετε τη δυνατότητα να βρείτε και θέσεις στάθμευσης με το κόστος τους ανά ώρα και να στείλετε την τοποθεσία τους στο Volvo σας.

Κλειδαριές, καύσιμο, συντήρηση, οδηγικό ημερολόγιο

Το Volvo On Call θα σας ειδοποιήσει για όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας καθώς και για την τρέχουσα κατάστασή του. Μπορείτε να μάθετε από το εάν είναι κλειδωμένο, σε χρήση, την τρέχουσα αυτονομία του, τη θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος, το εγχειρίδιο χρήσης, τις ανάγκες συντήρησης κι ένα οδηγικό ημερολόγιο που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την προσωπική σας ή την επαγγελματική χρήση του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων των διαδρομών που πραγματοποιήθηκαν και της συνολικής απόστασης που διανύθηκε. Θα σας πληροφορήσει επίσης για πιθανή ενεργοποίηση του συναγερμού.

Volvo On Call
Volvo On Call

Συνδεθείτε με το ημερολόγιό σας

Με το να συνδέσετε το Volvo On Call με το ημερολόγιό σας, η εφαρμογή μπορεί να σας ενημερώσει για το πότε πρέπει να αναχωρήσετε για κάπου και να στείλει την τοποθεσία στο σύστημα πλοήγησης του Volvo σας.

Volvo On Call

Που έχετε παρκάρει;

Όλοι λίγο ή πολύ μπορεί να χαθούμε σε έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης και να μην βρίσκουμε το όχημά μας. Όμως, με το Volvo On Call αυτό ανήκει στο παρελθόν. Το Volvo On Call θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας το χάρτη της εφαρμογής. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε τα φώτα και να ηχήσετε την κόρνα ώστε να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας γρήγορα.

Volvo On Call

Έχετε ένα μοντέλο Recharge;

Οι χρήστες οχημάτων Recharge (PHEV/Plug-in Υβριδικών) έχουν πρόσβαση σε μια σειρά επιπλέον έξυπνων λειτουργιών, μέσω της εφαρμογής Volvo on Call που είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνό τους, όπως προθέρμανση και ψύξη της καμπίνας από απόσταση, ετεροχρονισμένη φόρτιση, επίπεδο κατάστασης μπαταρίας, αγαπημένα σημεία φόρτισης και υπενθύμιση για τη σύνδεση του καλωδίου φόρτισης, εάν αυτό δεν έχει γίνει μέσα σε έναν προκαθορισμένο χρόνο.

Μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας με την οικογένεια και τους φίλους σας

Με την εφαρμογή Volvo On Call μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μοιραστείτε το αυτοκίνητό σας με αγαπημένα σας πρόσωπα όταν χρειαστεί. Έτσι, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε εσείς ή το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να δώσετε στους φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας άμεση πρόσβαση σε αυτό. Μπορούν να ανοίξουν το αυτοκίνητο με το κινητό τους τηλέφωνο και στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν ένα ειδικό κλειδί που λειτουργεί μόνο κατά τη διάρκεια του χρόνου που τους έχετε επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό σας. Η υπηρεσία Car Sharing είναι διαθέσιμη για το XC40.

Volvo On Call

Σας φροντίζουμε

Σε περίπτωση ανάγκης

Εάν χρειάζεστε οδική βοήθεια, οι τηλεφωνητές του Volvo On Call είναι εκεί για να απαντήσουν στο τηλεφώνημά σας. Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, απλώς πιέστε το πλήκτρο SOS που βρίσκεται πάνω από τον εσωτερικό καθρέφτη του αυτοκινήτου σας. Για οδική βοήθεια, πιέστε το πλήκτρο του Volvo On Call. Εάν ένας αερόσακος του αυτοκινήτου σας ανοίξει ή ενεργοποιηθούν οι προεντατήρες ζωνών ασφαλείας, το αυτοκίνητό σας θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112.

Volvo On Call
Volvo On Call

Wi-Fi Hotspot

To Volvo σας συνδέεται ανά πάσα στιγμή με το διαδίκτυο δημιουργώντας μια σύνδεση με το κινητό σας τηλέφωνο. Επιπλέον, με το Volvo On Call μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Wi-Fi Hotspot και να παρέχετε αξιόπιστη σύνδεση έως σε 8 συσκευές. Αυτό είναι εφικτό με το ενσωματωμένο Volvo On Call μόντεμ του αυτοκινήτου και με μία επιπλέον κάρτα SIM. Το σήμα 4G σας (ανάλογα με το μοντέλο) είναι ισχυρό και αδιάλειπτο, καθώς χρησιμοποιείτε την κεραία του Volvo On Call κι έτσι η χρήση του διαδικτύου είναι εύκολη και γρήγορη. Εκεί που ένα τηλέφωνο θα δυσκολευόταν να βρει σήμα μέσα στο αυτοκίνητο, το σύστημα του δικού σας Volvo μπορεί συχνά να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα. Επιπλέον, η συνεχής πρόσβαση στο ίντερνετ εξασφαλίζει ότι οι χάρτες στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου σας θα λαμβάνουν κανονικά τις σχετικές ενημερώσεις.

Κατεβάστε την εφαρμογή Volvo On Call

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, να δοκιμάσετε την demo λειτουργία της και να εξερευνήσετε πολλές από τις λειτουργίες που αναφέρθηκαν παραπάνω χρησιμοποιώντας το smartphone σας, το smartwatch ή το tablet σας.

App Store Volvo On Call  Google Play Volvo On Call

Έληξε η συνδρομή σας στο Volvo On Call;